Jak správně založit omáčku, druhy základních omáček, správné postupy při jejich přípravě, rozvržení času, kolik omáčky pro kolik hostů...
- Svíčková omáčka
- Rajská omáčka
- Koprová omáčka
- Houbová omáčka
- Křenová omáčka s uzeným jazykem
Jak správně založit omáčku, druhy základních omáček, správné postupy při jejich přípravě, rozvržení času, kolik omáčky pro kolik hostů...
- Svíčková omáčka
- Rajská omáčka
- Koprová omáčka
- Houbová omáčka
- Křenová omáčka s uzeným jazykem
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 85/14
160 00 Praha 6
5 hodin
11. Prosinec
Středa 16:00
17. Prosinec
Úterý 16:00
19. Prosinec
Čtvrtek 16:00
Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.
objednat poukaz ověřit poukazChcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?