Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Pavel Vacek

    Dokonalý steak

    Tímto kurzem vaření reagujeme na vaši poptávku a neustále plné kurzy "minutkových" úprav masa. V tomto kurzu vaření se naučíte připravit další druhy masa (steaků) tak, aby zůstaly co nejvíce šťavnaté a chuťově dokonalé. Zároveň vás naučíme připravovat přílohy předních světových steakových restaurací.

    17. 12. 2024 od 16:00

    další termíny

    4 400 Kč

    Pavel Vacek

Náplň kurzu:

Náplň kurzu

Jak vykostit kuřecí prsa pro přípravu steaků, jak správně nakrájet dokonalý hovězí steak a jak ho připravit, jak správně nakrájet a upravit vepřové maso pro přípravu steaků

 

- Nízký hovězí roštěnec a macaroni cheese, gratinovaný morek

- Vepřové karé z přeštického prasete (Jak připravit vysoké šťavnaté steaky)

- Kuřecí supreme, silná kuřecí šťáva (šťavnaté kuřecí prso s křupavou kůží)

- Glazírované šalotky

- Blanšírované císařské lusky

- Gratinovaný morek

 

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Prosinec 2024

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.