Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Pavel Mencl

    Poklady klasické české kuchyně

    Kuchařské techniky a perfektní přípravu českých pokrmů by se měl naučit každý kulinář a milovník jídla. Ať již úplný začátečník, nebo ten, kdo chce své umění jen zdokonalit. Díky záměrně vybraným pokrmům vás v tomto kurzu naučíme zvládnout techniky a základy mnoha dalších jídel české klasické kuchyně.

    18. 02. 2025 od 16:00

    další termíny

    4 400 Kč

    Pavel Mencl

Náplň kurzu:

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

- Co je technika restovaní

- Co je technika správného dušení masa
- Jak připravit základ na dokonalý guláš a podobné pokrmy
- Jaký druh masa vybrat do vybraných pokrmů a proč
- Bramborové těsto / základ české kuchyně
- Jak načasovat přípravu

Náplň kurzu: 

Hovězí guláš
 
Španělský ptáček
 
Segedínský guláš 
 
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
 
Bílé zelí

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Prosinec 2024

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.