Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Radek David

    Zázrak jménem vejce!

    Přední český šéfkuchař Radek David vás provede společně s Romanem Vaňkem, zakladatelem Pražského kulinářského institutu tímto kurzem. Připravit dokonale něco tak zdánlivě „jednoduchého“ jako jsou klasické vaječné pokrmy vyžaduje zvládnutí několika kuchařských technik, teorii a praxi. Tento kurz vaření změní vaše dosavadní vnímání chutí a textur většiny klasických pokrmů z vajec!

    24. 04. 2023 od 16:00

    4 400 Kč

    Radek David

Náplň kurzu:

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

Velikosti a značení vajec
Vhodné nádobí pro různé úpravy vajec

Jak opravit domácí sraženou majonézu
Chyby při přípravě vaječných pokrmů
Přesná teplota, část úspěchu
Textury vaječných pokrmů
Chybně / dokonale uvařené vejce
Porovnání chuti a textur chybně/dokonale připravených pokrmů z vajec

Náplň kurzu: 

- Sázená vejce                          - Míchaná vejce

- Plněná omeleta                      - Ruská vejce

- Zastřená vejce

- Skotská vejce

- Holandská omáčka a její deriváty

- Vejce Benedikt                        - Pětiminutové vejce s parmezánem

- Rychlá majonéza                    

- Anglický krém                        

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.