Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Jan Kliment

    Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas!

    V tomto kurzu si osvojíte techniku pečení, grilování různých druhů masa v pánvi a jak následně dokonale využít v pánvi vytvořený nápek pro stavbu rychlých a chuťově velmi zajímavých omáček. I když nemáte na vaření příliš času, vynikající kuchař Jan Kliment vás naučí techniku, jak rychle připravit dokonalý pokrm vašim hostům, rodině a přátelům. Díky technice, kterou si v tomto kurzu vaření osvojíte, pochopíte, jak snadno připravit mnoho dalších variant masových pokrmů.

    22. 06. 2021 od 16:00

    3 800 Kč

    Jan Kliment

Náplň kurzu:

 

- Telecí medailonky, omáčka z pomerančů a hořčice
- Telecí játra, omáčka z portského vína
- Kuřecí stehna s rajčaty a olivami
- Přeštická vepřová kotleta, omáčka z vína a hub

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.