Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Pavel Vacek

    Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!

    Po tomto kurzu již nebudete mít strach upéct perfektní biftek ani jiné zajímavé druhy steakových mas. Jak správně připravit různé druhy hovězího masa, jak připravit pravý vysoký biftek a další, se dozví posluchači tohoto kurzu.

    13. 02. 2020 od 09:30

    další termíny

    3 800 Kč

    Pavel Vacek

Náplň kurzu:

Jak nakupovat hovězí maso, teploty správně pečeného masa, vhodné nádobí k přípravě steakového masa, jak využít flaksy a ořez a mnoho dalších důležitých informací na vás čeká právě v tomto kurzu!

- Biftek (hovězí svíčková)
- Hovězí roštěnec
- Květová špice (rump steak / picanha) pečená vcelku
- Klasické přílohy ke steakovým masům:
- Smetanové brambory
- Grilovaná zelenina
- Fazolky se slaninou
- Cibulová marmeláda
- Pepřová omáčka

 

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Leden 2020

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.