David Díaz - životopis
Životopis:
1997-2001 - studia na hotelové škole a praxe v restauracích La Brasa (specializované na grilovaná masa), El Raco d`Anton v Manrese (šéf směny v oddělení studené kuchyně), restaurace Carles Pressegue
2001-2002 - restaurace Talaia Mar, absolvování kurzů s Ferranem Adriou
2002-2006 - restaurace historického hotelu Torre La Mina v provincii Castellón
2006-2009 - šéfkuchař pražské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise
2009-2013 - zástupce španělské gastronomické firmy Cooldist a práce na projektu La Terassa v Praze
2014 - restaurace La Boca v Praze
David Díaz - jaké kurzy vede
Dárkový poukaz
Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.
objednat poukaz ověřit poukaz![](/assets/img/gift-voucher--oo.png)
Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?