David Šašek - životopis
...
Většinu mas připravuje metodou „Sous Vide“ , jejímž výsledkem je stále růžové, naprosto křehké a šťavnaté maso s vynikající chutí. Je jeden z průkopníků této metody vaření u nás, se kterou začal již v roce 2007. Kvalitu připraveného maso mu posvětil například i slavný šéfkuchař Marc Veyrat.
Během své kariéry osobně vařil a poznal mnoho světových osobností a hollywoodských hvězd.
Velkou ctí pro něho bylo vaření pro Madeleine Albright a kambodžského krále Norodoma Sihamoniho ,ale také Morgena Freemena, Sophie Marceau, Gerarda Depardieu, Rachel Wies, Davida Coultharda & West McLaren Team atd.
Od roku 2009 je členem Young MBSA
Spolupracoval na knize Bio Menu 2010 (autoři Aleš Pavlíček, Bára Myšičková)
Je spoluautorem knihy Umění vařit z vody 2013 (autoři Aleš Pavlíček, Bára Myšičková)
David Šašek - jaké kurzy vede
Dárkový poukaz
Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.
objednat poukaz ověřit poukaz
Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?