Stéphane Cole - životopis
Po studiích sbíral Stéphane Cole nejdříve zkušenosti, než zakotvil v roce 1999 jako chef de partie a posléze jako senior sous chef v restauraci SPOON FOOD & WINE Alaina Ducasse v Paříži. Od roku 2003 do roku 2008 byl šéfkuchařem této restaurace a zároveň vrchním školitelem gastronomického institutu A.D.F. (Alain Ducasse Formation). Od roku 2008 je na pozici executive chef rodiny Bénézet, která je spolu s rodinou Costes nejvýznamější gastronomickou rodinou v Paříži. Má na starosti pařížské restaurace Le Coq, Les Débats, Dino, La Gauloise a La Rotonde de la Muette.
Dárkový poukaz
Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.
objednat poukaz ověřit poukaz
Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?