Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Lektoři

    >

    Oldřich Sahajdák

    Oldřich Sahajdák

    executive chef

    Profesní zkušenosti po celém světě, studium na prestižním Culinary Institute of America, ale i sedm let zkušeností na pozici Executive Chef v Ambiente pomohly Oldřichu Sahajdákovi do první ligy českých kuchařských mistrů. Svému umění nasadil opravdu hodnotnou korunu v minulém roce, kdy jeho vynikající restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise získala hvězdu slavného restauračního průvodce Michelin. Nabyté znalosti Oldřich Sahajdák dodnes s oblibou doplňuje pravidelnými návštěvami kulinářských podniků současných kuchařských bohů, jako jsou Buloud, Keller, Robuchon, Klein, Jung a další.

    Sdílet:

    Oldřich Sahajdák

Oldřich Sahajdák - životopis

Vzdělání

C.I.A. (Culinary Institute of America)

Praxe

1994 –1996 restaurant ratsstuben, Mainthal Bischofsheim, 1996 - Dukla Praha – vojenská služba, 1997 – Ambiente restaurants group, 2006 La Degustation Bohême Bourgeoise, Praha (spolumajitel a šéfkuchař); Německo, Itálie, Portugalsko, Nový Zéland...

Ocenění

Michelin 2012 - La Degustation Bohême Bourgeoise (1 hvězda)

Oldřich Sahajdák - jaké kurzy vede

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.