Duben 2018 Březen 2018 Únor 2018 Leden 2018 Prosinec 2017 Listopad 2017 Říjen 2017 Září 2017 Srpen 2017 Červenec 2017 Červen 2017 Květen 2017 Duben 2017 Březen 2017 Únor 2017 Leden 2017 Prosinec 2016 Listopad 2016 Říjen 2016 Září 2016 Srpen 2016 Červen 2016 Květen 2016 Duben 2016 Březen 2016 Únor 2016 Leden 2016 Prosinec 2015 Listopad 2015 Říjen 2015 Září 2015 Srpen 2015 Červenec 2015 Červen 2015 Květen 2015 Duben 2015 Březen 2015 Únor 2015 Leden 2015 Prosinec 2014 Listopad 2014 Říjen 2014 Září 2014 Srpen 2014 Červenec 2014 Červen 2014 Květen 2014 Duben 2014 Březen 2014 Únor 2014 Leden 2014
-- nevybráno -- ASIJSKÁ STREET FOOD PÁRTY PRO KAŽDÉHO! Asijské BBQ Autentické pokrmy tradiční mexické kuchyně - chef Alondra Maldonado Barevná zeleninová kuchyně jednoduše a dokonale Barevná zeleninová kuchyně jednoduše a dokonale jaro BEZ MASA DOKONALE! Braising - královská technika v kuchyni Burger doma i bez grilu! Česká klasická kuchyně - tradiční pokrmy krok za krokem Česká klasika moderním způsobem! Česká kuchyně - tradiční pokrmy Česká kuchyně michelinského šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka Česká kuchyně s Pavlem Menclem Česká kuchyně v moderním pojetí michelinského šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka Česká moderní kuchyně Chef Christopher Arkadieff - Klasika Chleba s máslem a se šunkou! Chleba, loupáky, bagety a ostatní pečivo Christopher Arkadieff - Moderní úpravy masa a ryb Čínská kuchyně - doma a jednoduše Čínská kuchyně jednoduše krok za krokem Čínský "Valentýnský" banket a párty - chef Paul Day! Čokoláda Dezerty a dortíky pro každého krok za krokem Do hloubky produktu - Kuřecí maso Dokonalá příprava zvěřiny Dokonalé úpravy různých druhů masa Dokonalý steak Domácí francouzská kuchyně krok za krokem Domácí venkovská piemontská kuchyně Dorty Dušení, pečení, grilování, restování - různé techniky úprav hovězího masa EMOCE NA TALÍŘI! Firemní kurz Firemní kurz Firemní kurz Firemní kurz Francouzská kuchyně - úpravy ryb a plodů moře Francouzská kuchyně jednoduše a pro každého Francouzské dezerty pro každého Francouzské vánoční pokrmy jednoduše Grilování různých druhů masa Grilovat dokonale! - NOVINKA Grilujeme v kuchyni - hovězí steaky! Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Hovězí maso v české kuchyni HOVĚZÍ STEAK DOKONALE Hříšná čokoláda mistra cukráře Lukáše Skály Humr, mušle, krevety Itálie na dlani-gnocchi plněné i neplněné, plněné domácí těstoviny Italská kuchyně - maso, ryby, mořské plody Italské těstoviny k rodinnému stolu Jak perfektně připravit zvěřinu Jak připravit párky a hořčice v kuchyni nebo doma! Jak se vaří chuť! Jak správně grilovat hovězí maso Jak správně grilovat ryby a mořské plody Jak správně připravit ústřice a humra Jak uchvátit muže gastronomií 1. Jak uchvátit muže gastronomií! 2. Jak uchvátit ženu gastronomií 3. Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Jak uchvátit ženu gastronomií! 2 Jak vyrobit domácí čerstvé klobásky Jak zajímavě připravit mletá masa Jak zpracovat celé kuře... Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše! Jednoduché pokrmy asijské kuchyně Jednoduché pokrmy z grilu Jednoduché úpravy masa dokonale Jednoduché úpravy mořských ryb, krok za krokem Jehně, kůzle, králík - jednoduché techniky přípravy masa KACHNA! Klasická česká kuchyně krok za krokem Kouzla grilování Kouzlo správně připravené zeleniny Králík jednoduše a dokonale! Krása jednoduchosti kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Kreativní česká kuchyně - Oldřich Sahajdák Křepelka, kuře, kachna! Kuchařská technika braising, aneb nemusí to být jen biftek! Láska prochází žaludkem Legendární čínská kuchyně z Vodičkovy ulice v Praze! Legendární pokrmy francouzské kuchyně - chef Stéphane Cole Legendární pokrmy londýnských hospod! - chef Chris Arkadieff Legendární úpravy hovězí svíčkové Legendy italské kuchyně - těstoviny a risotta Letní dezerty s ovocem Losos v hlavní roli a jeho úpravy! Masa a omáčky Maso a zelenina v kuchyni Středního východu Maso z jedné pánve Maso! Maso! Maso! Maso, ryby a mořské plody na grilu Maso, ryby a plody moře na grilu Maso, ryby a zajímavé přílohy v moderní české kuchyni Maso, ryby, mořské plody Mazanec, buchty, koláče - sladká česká klasika! Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy Minutkové úpravy hovězího masa Mistrovská francouzská kuchyně jednoduše - chef Stéphane Cole Moderní Fusion Gastronomie - emoce na talíři Moderní vegetariánská kuchyně Mořské ryby a plody moře k rodinnému stolu Mořské ryby dokonale! Mořské ryby jednoduše Mozzarella, stracciatella, čerstvý sýr - DOMÁCÍ VÝROBA! Napříč tradiční Itálií neaktuální Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne neaktuální-Perly indické kuchyně krok za krokem! Netradiční grilování dokonale - správné techniky Od jednoduchosti k dokonalosti Ovoce a bylinky v kuchyni - zajímavé úpravy Paella a tapas krok za krokem Pangasius, pstruh- moderní přípravy PARTY TIME - pokrmy vhodné na party Paštiky, terinky a parfait, krok za krokem Pečeme na Vánoce a ke slavnostní tabuli Pečivo klasické i špaldové krok za krokem Pěny (Mousses), nákypy (Soufflés) a parfait Perly indické kuchyně krok za krokem Pizza a italské pečivo krok za krokem Pizza, calzone, těstoviny Poctivé české omáčky krok za krokem Poctivé české omáčky krok za krokem Pod tlakem! Technika sous vide - šéfkuchař David Šašek Poklady klasické české kuchyně Pokrmy české kuchyně se šéfkuchařem Václavem Fričem Pokrmy čínské kuchyně krok za krokem Pokrmy k rodinnému stolu Pokrmy k rodinnému stolu - francouzská kuchyně Pokrmy pro důležitou návštěvu Pokrmy z drůbeže - křepelka, kuře, kachna, husa Pokrmy, které dobyly svět - Itálie Polévky a polévky jako hlavní pokrm Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády Příprava dokonalé kávy Příprava domácích tortellini alla bolognese a domácích tagliatelle Připravujeme čínskou kuchyni jednoduše Připravujeme mořské ryby a plody moře Připravujeme mořské ryby a plody moře II. Prostě vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Francie Prostě vás naučíme vařit - Mušle a ústřice Prostě vás naučíme vařit - Italská kuchyně z Toskánska Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Prostě vás naučíme vařit - JEHNĚČÍ MASO Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie Prostě vás naučíme vařit - KNEDLÍKY Prostě vás naučíme vařit - Konfitování a dušení různých druhů masa Prostě vás naučíme vařit - LOSOS Prostě vás naučíme vařit - SLADKOVODNÍ RYBY Prostě vás naučíme vařit - Slavné japonské pokrmy Prostě vás naučíme vařit - Středomořská kuchyně Prostě vás naučíme vařit - SVĚTOVÉ DEZERTY Prostě vás naučíme vařit - TELECÍ MASO Prostě vás naučíme vařit - Tradiční české Vánoce Prostě vás naučíme vařit - VEJCE, VEJCE, VEJCE Prostě vás naučíme vařit - VELKÝ KURZ MINIDEZERTŮ Prostě vás naučíme vařit - VEPŘOVÉ MASO Prostě vás naučíme vařit - VÝVARY A ZÁKLADY Prostě vás naučíme vařit- páj, quiche, tart, koláč - slané a sladké Rodinné vaření s Romanem Vaňkem Různé techniky a přípravy nudlí v asijské kuchyni krok za krokem Ryby a plody moře Ryby a plody moře jednoduše Rychlé pokrmy z masa, drůbeže a zeleniny! Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Saláty Saláty a saláty jako hlavní pokrm Sansho - umění techniky šéfkuchaře Paula Daye Sladká česká klasika SLADKÉ LEGENDY ČECH A FRANCIE Sladké pečení pro každého Sladké poklady české a moravské kuchyně Sláva vídeňské kuchyně ! Slavné dezerty krok za krokem Slavné pokrmy provensálské kuchyně krok za krokem Slavné pokrmy z masa Slavné pokrmy z ryb a darů moře Slavné recepty římské kuchyně Sous-vide - tajemství dokonalé textury a chuti! Sous-vide-moderní technika v gastronomii Špičková italská domácí kuchyně-chef Daniela Rossetti Starofrancouzské vánoční menu Šunka, koktejlové párečky a párty klobásky Supermoderní česká kuchyně šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka Sushi krok za krokem Sushi od A do Z Sváteční uzeniny - domácí výroba Světová klasika - PERFEKTNĚ !!! Tapas - kouzlo španělské gastronomie! Tapas - moderní párty Techniky a přípravy asijské "Street food party" Thajská kuchyně jednoduše Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Úpravy mořských ryb Úpravy mořských ryb v italské kuchyni Vánoční a párty pečivo Velikonoční uzeniny Velká hostina Středního východu Velký BURGER kurz Velký kurz čokoládových bonbonů Velký kurz polévek bez mouky Vietnamská domácí kuchyně Vietnamská kuchyně doma a jednoduše Vietnamská kuchyně ke společnému stolu Vše o víně Moravy a Čech!! Vůně vietnamské kuchyně Vůně, techniky, textury a pokrmy Asie Výroba domácích těstovin a jednoduché italské omáčky Vývary a základní omáčky - správné postupy Weber Gril Academy Original III. - Velká škola zimního grilování Weber Grill Academy Original I. Weber Grill Academy Original II. Začínáme grilovat Zadáno - firemní kurz Zadáno - soukromá společnost Základní přípravy italských těstovin a omáček Základní přípravy italských těstovin a omáček Zázrak jménem vejce! Zeleninová kuchyně - Oldřich Sahajdák ZProstě vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - T.Stehlík