Náplň kurzu
- ZVĚŘINOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA, NOKY ZE ZVĚŘINY
- BAŽANTÍ PRSO A RAGÚ Z HUB
- KANČÍ RAGÚ NA ČERVENÉM VÍNĚ
- GRILOVANÝ SRNČÍ HŘBET, KAŠTANY, POMERANČOVÁ OMÁČKA
- BRAMBOROVÉ PLACKY SE ŠVESTKAMA
- ZVĚŘINOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA, NOKY ZE ZVĚŘINY
- BAŽANTÍ PRSO A RAGÚ Z HUB
- KANČÍ RAGÚ NA ČERVENÉM VÍNĚ
- GRILOVANÝ SRNČÍ HŘBET, KAŠTANY, POMERANČOVÁ OMÁČKA
- BRAMBOROVÉ PLACKY SE ŠVESTKAMA
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 85/14
160 00 Praha 6
5 hodin
19. Listopad
Úterý 16:00
Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.
objednat poukaz ověřit poukazChcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?