Zdeněk Pohlreich - životopis
Vzdělání
Gymnázium, Praha; Hotelová škola, Praha; Institute of Business Studies, Praha; Mezinárodně certifikovaný školitel HACCP
Stáže:
Regency College of T.A.F.E., Austrálie (cukrářský kurz); Management School od Radisson SAS, Gothenburg, Švédsko (LOTS training); Antem Marriott hotel, Mallorca (Foundation of Leadership); Renaissance hotel Praha (Creating Marriott Leadership Culture)
Praxe
Café Imperial, Praha (šéfkuchař); Divinis Ristorante, Praha (šéfkuchař); hotel Prague Marriott (šéfkuchař); hotel Renaissance, Praha (šéfkuchař); hotel Radisson SAS, Praha (šéfkuchař); hotel Villa Voyta, Praha (šéfkuchař); restaurace La Guillotine, Adelaide, Austrálie (šéfkuchař); restaurace Het Schellinkje, Meppel, Nizozemsko (šéfkuchař)
Ocenění
President's Award 2000, Hong-Kong, Radisson SAS (vítěz); President's Award 2001, Cancún (vítěz)
Dárkový poukaz
Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.
objednat poukaz ověřit poukazChcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?