Kurzy

Datum a čas Název kurzu Lektor
Únor 2018
22 Únor Čtvrtek 16:30 NOVINKA- Pečivo klasické i moderní krok za krokem Martin Hanus Uplatnit poukaz
26 Únor Pondělí 16:30 Poctivé české omáčky krok za krokem Václav Frič Obsazený termín
27 Únor Úterý 16:30 Perly indické kuchyně krok za krokem! Stephen Senewiratne Obsazený termín
28 Únor Středa 16:30 Barevná zeleninová kuchyně jednoduše a dokonale Radek David Uplatnit poukaz
Březen 2018
1 Březen Čtvrtek 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Obsazený termín
1 Březen Čtvrtek 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Obsazený termín
5 Březen Pondělí 16:30 Jak uchvátit muže gastronomií !!! Roman Vaněk Obsazený termín
6 Březen Úterý 16:30 Dokonalá příprava zvěřiny Pavel Mencl Uplatnit poukaz
7 Březen Středa 16:30 Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Roman Vaněk Uplatnit poukaz
8 Březen Čtvrtek 09:30 Italské těstoviny k rodinnému stolu Jan Kliment Uplatnit poukaz
8 Březen Čtvrtek 16:30 Italské těstoviny k rodinnému stolu Jan Kliment Uplatnit poukaz
12 Březen Pondělí 16:30 Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy Jaroslav Zahálka Obsazený termín
13 Březen Úterý 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
14 Březen Středa 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
15 Březen Čtvrtek 09:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
15 Březen Čtvrtek 16:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
19 Březen Pondělí 16:30 SLADKÉ LEGENDY ČECH A FRANCIE Iveta Fabešová Obsazený termín
20 Březen Úterý 16:30 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Obsazený termín
21 Březen Středa 16:30 Pod tlakem! Technika sous vide - šéfkuchař David Šašek David Šašek Obsazený termín
22 Březen Čtvrtek 09:30 Slavné dezerty krok za krokem Tomáš Černý Uplatnit poukaz
22 Březen Čtvrtek 16:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Obsazený termín
26 Březen Pondělí 16:30 Tapas - kouzlo španělské gastronomie! David Díaz Uplatnit poukaz
27 Březen Úterý 16:30 Maso! Maso! Maso! Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
28 Březen Středa 16:30 Sushi krok za krokem Julius Surmaj Obsazený termín
29 Březen Čtvrtek 09:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
29 Březen Čtvrtek 16:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Obsazený termín
Duben 2018
3 Duben Úterý 16:30 Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše! Tomáš Černý Uplatnit poukaz
4 Duben Středa 09:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
4 Duben Středa 16:30 Pokrmy čínské kuchyně krok za krokem Vladimír Suchý Uplatnit poukaz
5 Duben Čtvrtek 16:30 Jehně, kůzle, králík - jednoduché techniky přípravy masa Pavel Mencl Uplatnit poukaz
9 Duben Pondělí 16:30 Poctivé české omáčky krok za krokem Václav Frič Uplatnit poukaz
10 Duben Úterý 16:30 Pokrmy k rodinnému stolu - francouzská kuchyně Miroslav Kalina Uplatnit poukaz
11 Duben Středa 16:30 Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
12 Duben Čtvrtek 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
12 Duben Čtvrtek 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
16 Duben Pondělí 09:30 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
17 Duben Úterý 09:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
17 Duben Úterý 16:30 Jak uchvátit muže gastronomií !!! Roman Vaněk Uplatnit poukaz
18 Duben Středa 16:30 Sushi krok za krokem Julius Surmaj Uplatnit poukaz
19 Duben Čtvrtek 16:30 Barevná zeleninová kuchyně jednoduše a dokonale duben Radek David Uplatnit poukaz
23 Duben Pondělí 16:30 Maso! Maso! Maso! Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
24 Duben Úterý 16:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
25 Duben Středa 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
26 Duben Čtvrtek 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
26 Duben Čtvrtek 16:30 Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Roman Vaněk Uplatnit poukaz
Jednoduše a dokonale - Zelenina a luštěnin

Jednoduše a dokonale -…

S podpisem autorů

S podpisy autorů! Další kuchařka z edice Jednoduše a dokonale, tentokrát na téma zelenina a…

299 Kč

Objednat

Jednoduše a dokonale - Kuře

Jednoduše a dokonale - Kuře

S podpisem autorů

S podpisem autorů! První kniha z nové série Jednoduše a dokonale, která obsahuje recepty na…

299 Kč

Objednat

Nůž s logem Prakulu, limitovaná série 2018

Nůž s logem Prakulu,…

Novinka

Prakul vydal limitovanou sadu profesionálních kuchařských nožů s vygravírovaným logem institutu.…

2 300 Kč

Objednat

Pražská kuchařka

Pražská kuchařka

S podpisem autora

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského…

899 Kč

Objednat

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace