Kurzy

Datum a čas Název kurzu Lektor
Prosinec 2017
13 Prosinec Středa 13:00 Firemní kurz Radek David Obsazený termín
14 Prosinec Čtvrtek 16:30 Slavné dezerty krok za krokem Tomáš Černý Uplatnit poukaz
18 Prosinec Pondělí 16:30 Francouzská kuchyně - úpravy ryb a plodů moře Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
19 Prosinec Úterý 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
20 Prosinec Středa 09:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
20 Prosinec Středa 16:30 Pokrmy z drůbeže - křepelka, kuře, kachna, husa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
21 Prosinec Čtvrtek 16:30 Vůně vietnamské kuchyně Giap Thi Lan Uplatnit poukaz
Leden 2018
3 Leden Středa 16:30 Jak uchvátit muže gastronomií !!! Roman Vaněk Obsazený termín
4 Leden Čtvrtek 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
4 Leden Čtvrtek 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
8 Leden Pondělí 16:30 Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
9 Leden Úterý 16:30 Losos v hlavní roli a jeho úpravy! Jiří Štift Uplatnit poukaz
10 Leden Středa 09:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
10 Leden Středa 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
15 Leden Pondělí 16:30 Tapas - kouzlo španělské gastronomie! David Díaz Uplatnit poukaz
16 Leden Úterý 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
17 Leden Středa 16:30 Velká hostina Středního východu Hamed Mali Uplatnit poukaz
18 Leden Čtvrtek 09:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
18 Leden Čtvrtek 16:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
22 Leden Pondělí 16:30 Pizza a italské pečivo krok za krokem Davide Lagomarsino Uplatnit poukaz
23 Leden Úterý 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
23 Leden Úterý 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
24 Leden Středa 16:30 Slavné dezerty krok za krokem Tomáš Černý Uplatnit poukaz
25 Leden Čtvrtek 16:30 Barevná zeleninová kuchyně jednoduše a dokonale Radek David Uplatnit poukaz
29 Leden Pondělí 16:30 Dokonalá příprava zvěřiny Pavel Mencl Uplatnit poukaz
30 Leden Úterý 16:30 Pod tlakem! Technika sous vide - šéfkuchař David Šašek David Šašek Uplatnit poukaz
31 Leden Středa 09:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
31 Leden Středa 16:30 Italské těstoviny k rodinnému stolu Jan Kliment Uplatnit poukaz
Únor 2018
1 Únor Čtvrtek 16:30 Pokrmy k rodinnému stolu - francouzská kuchyně Miroslav Kalina Uplatnit poukaz
5 Únor Pondělí 16:30 Sushi krok za krokem Julius Surmaj Uplatnit poukaz
6 Únor Úterý 16:30 Úpravy mořských ryb Jiří Štift Uplatnit poukaz
7 Únor Středa 16:30 Hovězí maso v české kuchyni Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
8 Únor Čtvrtek 09:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
8 Únor Čtvrtek 16:30 Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše! Tomáš Černý Uplatnit poukaz
12 Únor Pondělí 16:30 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
13 Únor Úterý 16:30 Velká hostina Středního východu Hamed Mali Uplatnit poukaz
14 Únor Středa 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
14 Únor Středa 16:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
15 Únor Čtvrtek 16:30 SLADKÉ LEGENDY ČECH A FRANCIE Iveta Fabešová Obsazený termín
19 Únor Pondělí 16:30 Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Roman Vaněk Obsazený termín
20 Únor Úterý 16:30 Dušení - královská technika v kuchyni Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
21 Únor Středa 09:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
21 Únor Středa 16:30 Pokrmy čínské kuchyně krok za krokem Vladimír Suchý Uplatnit poukaz
22 Únor Čtvrtek 16:30 Pečivo klasické i moderní krok za krokem Martin Hanus Uplatnit poukaz
26 Únor Pondělí 16:30 Poctivé české omáčky krok za krokem Václav Frič Uplatnit poukaz
27 Únor Úterý 16:30 Perly indické kuchyně krok za krokem! Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
28 Únor Středa 16:30 Králík! Radek David Uplatnit poukaz
Jednoduše a dokonale - Kuře

Jednoduše a dokonale - Kuře

S podpisem autorů

S podpisem autorů! První kniha z nové série Jednoduše a dokonale, která obsahuje recepty na…

299 Kč

Objednat

Nůž s logem Prakulu, limotvaná série 2018

Nůž s logem Prakulu,…

Novinka

Prakul vydal limitovanou sadu profesionálních kuchařských nožů s vygravírovaným logem institutu.…

2 300 Kč

Objednat

Pražská kuchařka

Pražská kuchařka

S podpisem autora

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského…

899 Kč

Objednat

Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora)

Snadno & Rychle 2 (s podpisem…

S podpisem autora

Ještě lépe zpracovaná kuchařka SNADNO & RYCHLE 2 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin…

299 Kč

Objednat

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! VÁNOČNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude přes vánoční svátky uzavřen od 22.12.2017 od 14:00 do 2.1.2018. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu. Díky za pochopení. 

 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz.

 

Rozesílání objednávek těsně před Vánoci - objednávky na odeslání Českou poštou nebo PPL přijímáme maximálně do čtvrtka 14.12. do 23:00, poté už jen elektronicky nebo je budeme předávat osobně v Prakulu.  U pozdějších objednávek při zasílání Českou poštou nebo PPL nedokážeme garantovat dodání do Vánoc.

 

VESELÉ VÁNOCE Vám přeje Pražský kulinářský institut

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace