Kurzy

Datum a čas Název kurzu Lektor
Duben 2018
23 Duben Pondělí 16:30 Maso! Maso! Maso! Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
24 Duben Úterý 16:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Obsazený termín
25 Duben Středa 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Obsazený termín
26 Duben Čtvrtek 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
26 Duben Čtvrtek 16:30 Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Roman Vaněk Obsazený termín
Květen 2018
9 Květen Středa 16:30 Velká hostina Středního východu Hamed Mali Uplatnit poukaz
10 Květen Čtvrtek 09:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
10 Květen Čtvrtek 16:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
11 Květen Pátek 16:30 Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Roman Vaněk Obsazený termín
14 Květen Pondělí 09:30 Firemní kurz Jaroslav Zahálka Obsazený termín
15 Květen Úterý 09:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
15 Květen Úterý 16:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
16 Květen Středa 16:30 SLADKÉ LEGENDY ČECH A FRANCIE Iveta Fabešová Obsazený termín
17 Květen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
21 Květen Pondělí 16:30 Tapas - kouzlo španělské gastronomie! David Díaz Uplatnit poukaz
22 Květen Úterý 16:30 Barevná zeleninová kuchyně jednoduše a dokonale jaro Radek David Uplatnit poukaz
23 Květen Středa 16:30 Pod tlakem! Technika sous vide - šéfkuchař David Šašek David Šašek Uplatnit poukaz
24 Květen Čtvrtek 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
24 Květen Čtvrtek 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
28 Květen Pondělí 16:30 Velký BURGER kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
29 Květen Úterý 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Obsazený termín
29 Květen Úterý 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Obsazený termín
30 Květen Středa 17:00 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
31 Květen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
Červen 2018
4 Červen Pondělí 16:30 Jak uchvátit muže gastronomií !!! Roman Vaněk Uplatnit poukaz
5 Červen Úterý 16:30 Saláty a saláty jako hlavní pokrm Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
6 Červen Středa 16:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
7 Červen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Roman Vaněk Obsazený termín
8 Červen Pátek 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
11 Červen Pondělí 16:30 ASIJSKÁ STREET FOOD PÁRTY PRO KAŽDÉHO! Jiří Štift Uplatnit poukaz
12 Červen Úterý 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
13 Červen Středa 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
13 Červen Středa 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
14 Červen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
18 Červen Pondělí 16:30 Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
19 Červen Úterý 16:30 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
20 Červen Středa 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
20 Červen Středa 16:30 Weber Grill Academy Original I. Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
21 Červen Čtvrtek 17:00 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
25 Červen Pondělí 16:30 Velký BURGER kurz Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
26 Červen Úterý 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
26 Červen Úterý 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
27 Červen Středa 16:30 Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Roman Vaněk Uplatnit poukaz
28 Červen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
Jednoduše a dokonale - Zelenina a luštěnin

Jednoduše a dokonale -…

S podpisem autorů

S podpisy autorů! Další kuchařka z edice Jednoduše a dokonale, tentokrát na téma zelenina a…

299 Kč

Objednat

Jednoduše a dokonale - Kuře

Jednoduše a dokonale - Kuře

S podpisem autorů

S podpisem autorů! První kniha z nové série Jednoduše a dokonale, která obsahuje recepty na…

299 Kč

Objednat

Nůž s logem Prakulu, limitovaná série 2018

Nůž s logem Prakulu,…

Novinka

Prakul vydal limitovanou sadu profesionálních kuchařských nožů s vygravírovaným logem institutu.…

2 300 Kč

Objednat

Pražská kuchařka

Pražská kuchařka

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského…

899 Kč

Objednat

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace