Kurzy

Datum a čas Název kurzu Lektor
Červen 2018
26 Červen Úterý 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Obsazený termín
26 Červen Úterý 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Obsazený termín
27 Červen Středa 16:30 Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Roman Vaněk Obsazený termín
28 Červen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
Červenec 2018
16 Červenec Pondělí 11:00 Firemní kurz Roman Vaněk Obsazený termín
17 Červenec Úterý 16:00 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Obsazený termín
18 Červenec Středa 16:00 Jak uchvátit muže gastronomií !!! Roman Vaněk Obsazený termín
19 Červenec Čtvrtek 09:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
19 Červenec Čtvrtek 16:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
23 Červenec Pondělí 16:00 Velký BURGER kurz Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
24 Červenec Úterý 16:00 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
25 Červenec Středa 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
25 Červenec Středa 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
26 Červenec Čtvrtek 16:00 Perly indické kuchyně krok za krokem! Stephen Senewiratne Obsazený termín
30 Červenec Pondělí 16:00 Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Roman Vaněk Obsazený termín
31 Červenec Úterý 16:00 Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
Srpen 2018
1 Srpen Středa 16:00 Jak vyrobit domácí čestvé grilovací klobásky František Kšána Uplatnit poukaz
2 Srpen Čtvrtek 16:00 Grilovat dokonale! - NOVINKA Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
6 Srpen Pondělí 16:00 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
7 Srpen Úterý 09:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
7 Srpen Úterý 16:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
8 Srpen Středa 16:00 Jak uchvátit muže gastronomií! 2. Roman Vaněk Uplatnit poukaz
9 Srpen Čtvrtek 16:00 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
13 Srpen Pondělí 16:00 Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše! Tomáš Černý Uplatnit poukaz
14 Srpen Úterý 16:00 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
15 Srpen Středa 16:00 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
16 Srpen Čtvrtek 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
16 Srpen Čtvrtek 16:30 Italské těstoviny k rodinnému stolu Jan Kliment Uplatnit poukaz
20 Srpen Pondělí 16:00 Velký BURGER kurz Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
21 Srpen Úterý 16:00 Jak uchvátit ženu gastronomií! 2 Roman Vaněk Uplatnit poukaz
22 Srpen Středa 16:00 Velká hostina Středního východu Hamed Mali Uplatnit poukaz
23 Srpen Čtvrtek 16:00 Grilovat dokonale! - NOVINKA Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
27 Srpen Pondělí 11:00 Firemní kurz Roman Vaněk Obsazený termín
28 Srpen Úterý 16:00 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
29 Srpen Středa 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
29 Srpen Středa 16:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
30 Srpen Čtvrtek 16:00 Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
Jednoduše a dokonale - Zelenina a luštěnin

Jednoduše a dokonale -…

S podpisem autorů

S podpisy autorů! Další kuchařka z edice Jednoduše a dokonale, tentokrát na téma zelenina a…

299 Kč

Objednat

Jednoduše a dokonale - Kuře

Jednoduše a dokonale - Kuře

S podpisem autorů

S podpisem autorů! První kniha z nové série Jednoduše a dokonale, která obsahuje recepty na…

299 Kč

Objednat

Nůž s logem Prakulu, limitovaná série 2018

Nůž s logem Prakulu,…

Novinka

Prakul vydal limitovanou sadu profesionálních kuchařských nožů s vygravírovaným logem institutu.…

2 300 Kč

Objednat

Pražská kuchařka

Pražská kuchařka

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského…

899 Kč

Objednat

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! LETNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude  uzavřen od 30.6. do 15.7.2017 z důvodu dovolené. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu od 16.7. Díky za pochopení. 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz. 
 

Rozesílání DÁRKOVÝCH POUKAZŮ a produktů těsně před dovolenou - objednávky na odeslání poštou přijímáme maximálně do středy 27.6., poté už jen elektronicky.

 

Krásné léto Vám přeje Pražský kulinářský institut

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace