Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Lektoři

    >

    Radek Šubrt

    Radek Šubrt

    šéfkuchař

    Sledovat Radka Šubrta při práci je jako dívat se na tanečního mistra; místo smyček a elips se ale pohybuje po přímkách. Radek neudělá jediný zbytečný pohyb a dokáže téměř nemožné - při vaření má kolem sebe téměř stále pořádek. Možná k tomu přispěla i stáž u slovutného Daniela Bouluda v New Yorku - k přípravě a výdeji jídla v restauraci Daniel's se prý vzhledem k prostorovým omezením přistupovalo se spartakiádní synchronizací. Na počátku profesní kariéry se Radkovi stačilo jen rozhlédnout, aby pochopil, že cesta na špičku vede především přes zkušenosti. Šel si za nimi a ať už to byly význačné hotely v Praze, Německu, Švýcarsku nebo v Americe, své kuchařské krédo, nechat každou surovinu promluvit samu za sebe a vyznít až do posledního chuťového akordu, vycizeloval k dokonalosti. S Radkem můžete hledat tajemství steaků, přípravy ryb, klasických položek české kuchyně, salátů či elegantních dezertů, zná je všechny. Tak jako neudělá zbytečný krok v kuchyni, neudělá jej ani při přípravě jídel.

    Sdílet:

    Radek Šubrt

Radek Šubrt - životopis

Vzdělání

Střední odborné učiliště, Praha (kuchař)

Stáže:

restaurant Daniel's Daniela Bouluda, New York

Praxe

hotel Le Palais, Praha; hotel Radisson SAS, Praha; hotel Des Balancess, Luzern, Švýcarsko; hotel Don Giovanni, Praha; hotel Bad Blumau, Rakousko; hotel Movenpick, Praha; restaurant St. Wenceslas, Mnichov

Radek Šubrt - jaké kurzy vede

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.