Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Lektoři

    >

    Radek Šubrt

    Radek Šubrt

    šéfkuchař

    Sledovat Radka Šubrta při práci je jako dívat se na tanečního mistra; místo smyček a elips se ale pohybuje po přímkách. Radek neudělá jediný zbytečný pohyb a dokáže téměř nemožné - při vaření má kolem sebe téměř stále pořádek. Možná k tomu přispěla i stáž u slovutného Daniela Bouluda v New Yorku - k přípravě a výdeji jídla v restauraci Daniel's se prý vzhledem k prostorovým omezením přistupovalo se spartakiádní synchronizací. Na počátku profesní kariéry se Radkovi stačilo jen rozhlédnout, aby pochopil, že cesta na špičku vede především přes zkušenosti. Šel si za nimi a ať už to byly význačné hotely v Praze, Německu, Švýcarsku nebo v Americe, své kuchařské krédo, nechat každou surovinu promluvit samu za sebe a vyznít až do posledního chuťového akordu, vycizeloval k dokonalosti. S Radkem můžete hledat tajemství steaků, přípravy ryb, klasických položek české kuchyně, salátů či elegantních dezertů, zná je všechny. Tak jako neudělá zbytečný krok v kuchyni, neudělá jej ani při přípravě jídel.

    Sdílet:

    Radek Šubrt

Radek Šubrt - životopis

Vzdělání

Střední odborné učiliště, Praha (kuchař)

Stáže:

restaurant Daniel's Daniela Bouluda, New York

Praxe

hotel Le Palais, Praha; hotel Radisson SAS, Praha; hotel Des Balancess, Luzern, Švýcarsko; hotel Don Giovanni, Praha; hotel Bad Blumau, Rakousko; hotel Movenpick, Praha; restaurant St. Wenceslas, Mnichov

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.