Detail kurzu
Zdeněk Marcín

Velký BURGER kurz

Dokonalý hamburger by měl umět připravit každý milovník dobrého jídla!

Náplň kurzu

V tomto kurzu vás naučíme nejen přípravu klasického hamburgeru a jeho variace, ale i to, jak připravit domácí hamburgerové housky. Šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín vás v tomto kurzu provede světem hamburgerů a jejich přípravou.

- Jak připravit domácí pečivo pro burgery

- Hovězí cheeseburger v domácí housce s dýňovým semínkem

- Rybí burger v domácí housce se sezamovým semínkem

- Burger z hovězího flank steaku s domácí remuládou

- Burger z vepřového masa s marmeládou z červené cibule

 

 

Další kurzy lektora

3 Srpen Čtvrtek 09:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
3 Srpen Čtvrtek 16:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
9 Srpen Středa 16:00
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
16 Srpen Středa 16:00
5 hodin
Jak uchvátit muže gastronomií !!!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
17 Srpen Čtvrtek 16:00
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
21 Srpen Pondělí 16:00
5 hodin
Velký BURGER kurz
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
22 Srpen Úterý 09:30
5 hodin
Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
22 Srpen Úterý 16:30
5 hodin
Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
29 Srpen Úterý 16:00
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
30 Srpen Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
30 Srpen Středa 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
5 Září Úterý 16:30
5 hodin
Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
6 Září Středa 09:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
6 Září Středa 16:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
14 Září Čtvrtek 09:30
5 hodin
Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
14 Září Čtvrtek 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
27 Září Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
27 Září Středa 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    Již nyní můžete na našem webu objednat knižní novinku "Velká kuchařka Čech a Moravy" - kuchařskou knihu letošního roku,…

    Více
  • Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora) v prodeji
    Snadno & Rychle 2 …

    Již nyní můžete na našem webu objednávat knižní novinku Snadno & Rychle 2, která bude na pultech knihkupectví od 24.5.2016!…

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! LETNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude  uzavřen od 1.7. do 24.7.2017 z důvodu dovolené a přípravy nové knihy. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením       e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

 

Od 25.7. bude otevřena kancelář Prakulu.

 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu. Díky za pochopení. 

 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz. 

 

Rozesílání DÁRKOVÝCH POUKAZŮ a produktů těsně před dovolenou - objednávky na odeslání poštou přijímáme maximálně do středy 28.6., poté už jen elektronicky.

 

Krásné léto Vám přeje Pražský kulinářský institut