Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Radek David

    Zázrak jménem vejce!

    Dlouho očekávaný kurz mnoha úprav vajec je tu pro vás! Připravit dokonale něco tak zdánlivě „jednoduchého“ jako jsou klasické vaječné pokrmy vyžaduje zvládnutí několika kuchařských technik, teorii a praxi. Tento kurz vaření změní vaše dosavadní vnímání chutí a textur většiny klasických pokrmů z vajec!

    26. 02. 2019 od 16:30

    další termíny

    3 800 Kč

    Radek David

Náplň kurzu:

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

Velikosti a značení vajec
Vhodné nádobí pro různé úpravy vajec

Jak opravit domácí sraženou majonézu
Chyby při přípravě vaječných pokrmů
Přesná teplota, část úspěchu
Textury vaječných pokrmů
Chybně / dokonale uvařené vejce
Porovnání chuti a textur chybně/dokonale připravených pokrmů z vajec

Náplň kurzu: 

- Sázená vejce                          - Míchaná vejce

- Plněná omeleta                       - Ruská vejce

- Skotská vejce                          - Zastřená vejce

- Holandská omáčka a její deriváty

- Vejce Benedikt                        - Pětiminutové vejce s parmezánem

- Rychlá majonéza                    - Čokoládové suflé

- Anglický krém                         - Ovocný dezert s anglickým krémem dvou textur

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Prosinec 2018

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.