Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Pavel Mencl

    Sous-vide - tajemství dokonalé textury a chuti!

    Roman Vaněk, majitel Pražského kuinářského institutu vás společně s Pavel Menclem z restaurace Kastrol provede tímto kurzem. Další kurz této techniky, která se ve světě používá již desítky let, je tu pro vás. Kurz je vhodný pro domácí nadšené kulináře, pokročilé amatéry a profesionály.

    12. 02. 2019 od 16:30

    další termíny

    3 800 Kč

    Pavel Mencl

Náplň kurzu:

Náplň kurzu: 

- Nálevy, láky, kořenící směsi 

- Konfitované kachní stehno

- Vykoštěné křupavé kuřecí stehno

- Hovězí burger plněný čedarovou emulzí, mletá masa

- Vejce onsen

- Brambory a bramborová kaše

- Hřiby 

- Roastbeef

- Vepřová pluma 

- Krevety

- Holandská omáčka

- Nakládaný a uzený losos

- Nakládaná zelenina

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Prosinec 2018

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.