Prostě Vás naučíme vařit ...

Náplň kurzu:

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

- Jak poznám čerstvou rybu, za jak dlouho ji zpracovat      
- Jak poznám čerstvou rybu z farmy, jak divokou              
- Jak mám čerstvou rybu správně uskladnit                       

- Jak připravím filet z ryby

- Jak připravím rybu na jednotlivé porce

- Jak filetovat sardinky

- Česnekový konfit          - Pečení

- Přepuštěné máslo         - Pečení v pánvi
- Šalvějové máslo            - Blanšírování
- Oříškové máslo             - Pošírování

Náplň kurzu: 

- Treska s bramborovou kůží
- Gratinované sardinky plněné aromatickou strouhankou
- Linguine s česnekovým konfitem a tuňákovým tatarákem

 



Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Prosinec 2018

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.