Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Radek David

    Jak zpracovat celé kuře...

    V tomto kurzu vás naučíme dokonale připravit jednotlivé části kuřete. Osvojíte si odlišné kuchařské techniky, důležité pro přípravu mnoha dalších drůbežích pokrmů. Kurz je vhodný pro amatéry i profesionály. Pro každého posluchače kurzu je připraveno celé kuře, které sám postupně zpracuje.

    17. 01. 2019 od 16:30

    další termíny

    3 800 Kč

    Radek David

Náplň kurzu:

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

Jak vykostit kuře
Jak vykostit kuřecí stehna
Jak vykostit kuřecí křídla
Jak založit kuřecí vývar

Náplň kurzu: 

- Kuřecí prso Kyjev

- Roláda z kuřecích prsou

- Kuřecí stehno a omáčka chorizo 

- Kuřecí stehenní steak, cherry rajčata, kapary, olivy

- Smažená vykostěná kuřecí křidélka, tuňáková omáčka

- Asijská kuřecí polévka

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Prosinec 2018

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.