Detail kurzu
Pavel Mencl

Poklady klasické české kuchyně

Kuchařské techniky a perfektní přípravu českých pokrmů by se měl naučit každý kulinář a milovník jídla. Ať již úplný začátečník, nebo ten, kdo chce své umění jen zdokonalit. Díky záměrně vybraným pokrmům vás v tomto kurzu naučíme zvládnout techniky a základy mnoha dalších jídel české klasické kuchyně.

Náplň kurzu

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

- Co je technika restovaní

- Co je technika správného dušení masa
- Jak připravit základ na dokonalý guláš a podobné pokrmy
- Jaký druh masa vybrat do vybraných pokrmů a proč
- Bramborové těsto/ základ české kuchyně
- Jak načasovat přípravu

Náplň kurzu: 

Hovězí guláš
 
Španělský ptáček
 
Segedínský guláš 
 
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
 
Bílé zelí

Další kurzy lektora

25 Září Úterý 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
9 Říjen Úterý 16:30
5 hodin
Křepelka, kuře, kachna!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
22 Říjen Pondělí 16:30
5 hodin
Dokonalá příprava zvěřiny
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace