Detail kurzu
David Šašek

Pod tlakem! Technika sous vide - šéfkuchař David Šašek

Kurz je vhodný pro nadšené kulináře, pokročilé amatéry a profesionály. V tomto kurzu se mimo jiné naučíte správně kombinovat techniky přímého a nepřímého vaření s pomocí techniky vaření odlišných surovin ve vakuu. Naučíte se vypočítat délku a teplotu vaření ve vakuu. Co je technika CRU vaření ve vakuu za studena. Jak správně vakuovat suroviny před jejich tepelnou úpravou. Hygiena nutná pro přípravu sous vide.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

Náplň kurzu

- Treska, brazilské mango, koriandr (thajská bazalka)
- Mořský vlk, čerstvý tymián, zelenina
- Kořenová zelenina jako příloha ke steakům či rybám
- Brambory, velkolistá petržel
- Králičí stehno, uzená slanina, rozmarýn

 

- Příprava palce z hovězí svíčkové
- Dokonalé kuřecí prso
- Hovězí steak
- Ananasové ragú s čerstvou mátou a čerstvým chilli
- Vanilková espuma
- Jahody , vanilka
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace