Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Pavel Mencl

    Křepelka, kuře, kachna!

    Chcete se naučit, jak perfektně připravit různé druhy drůbeže? Naučíme vás několik kuchařských technik, které využijete i pro přípravu mnoha dalších pokrmů. Kurz je vhodný pro začátečníky ale i nadšené kulináře, kteří chtějí své znalosti rozšířit.

    11. 12. 2025 od 16:00

    4 400 Kč

    Pavel Mencl

Náplň kurzu:

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

- Jak vykostit drůbež
- Jak a čím drůbež naplnit
- Jak připravit drůbeží výpek (šťávu)
- Jak načasovat přípravu
- Technika pečení
- Technika pečení v pánvi
- Technika dušení
- Technika restování
Náplň kurzu: 
-Konfitované kachní stehno
-Nadívaná křepelka
-Kuře na paprice
-Grilované kachní prso
-Červené zelí
-Bramborový knedlík
-Omáčka z hřibů
-Balzamiková omáčka
-Silný drůbeží výpek

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.