Jak správně založit omáčku, druhy základních omáček, správné postupy při jejich přípravě, rozvržení času, kolik omáčky pro kolik hostů...
- Svíčková omáčka
- Rajská omáčka
- Koprová omáčka
- Houbová omáčka
- Křenová omáčka s uzeným jazykem
Jak správně založit omáčku, druhy základních omáček, správné postupy při jejich přípravě, rozvržení času, kolik omáčky pro kolik hostů...
- Svíčková omáčka
- Rajská omáčka
- Koprová omáčka
- Houbová omáčka
- Křenová omáčka s uzeným jazykem
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 85/14
160 00 Praha 6
5 hodin
01. Prosinec
Pondělí 16:00
03. Prosinec
Středa 16:00
08. Prosinec
Pondělí 16:00
09. Prosinec
Úterý 16:00
18. Prosinec
Čtvrtek 16:00
Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.
objednat poukaz ověřit poukaz
Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?