Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Pavel Mencl

    Poklady klasické české kuchyně

    Kuchařské techniky a perfektní přípravu českých pokrmů by se měl naučit každý kulinář a milovník jídla. Ať již úplný začátečník, nebo ten, kdo chce své umění jen zdokonalit. Díky záměrně vybraným pokrmům vás v tomto kurzu naučíme zvládnout techniky a základy mnoha dalších jídel české klasické kuchyně.

    27. 04. 2020 od 16:30

    3 800 Kč

    Pavel Mencl

Náplň kurzu:

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

- Co je technika restovaní

- Co je technika správného dušení masa
- Jak připravit základ na dokonalý guláš a podobné pokrmy
- Jaký druh masa vybrat do vybraných pokrmů a proč
- Bramborové těsto / základ české kuchyně
- Jak načasovat přípravu

Náplň kurzu: 

Hovězí guláš
 
Španělský ptáček
 
Segedínský guláš 
 
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
 
Bílé zelí

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.