Prostě Vás naučíme vařit ...

Náplň kurzu:

  • BISQUE z humra - světově proslulá krémová polévka jejímž základem jsou krunýře a maso humrů, případně dalších korýšů
  • Barevný salát s pošírovaným humrem
  • Krevety a mušle svatého Jakuba
  • Slávky v martini se šafránovou emulzí


V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

  • Od živého humra po dokonalý pokrm ( každý posluchač kurzu připraví svého humra )
  • Jak po zakoupení uchovat živého humra doma
  • Druhy humrů a jejich velikosti
  • Základní techniky a zpracování jednotlivých částí humra krok za krokem
  • Dozlatova pečené svatojakubské mušle v pánvi
  • Příprava krevet před vařením
  • Několik technik, jak připravit krevety krok za krokem
  • Jak uchovat plody moře po zakoupení.
  • Nakupujeme čerstvé slávky, druhy, velikosti,
  • Než začnu slávky připravovat ….
  • Jak slávky po zakoupení doma uchovat
  • Čištění a příprava česrtsvých slávek
  • Technika klasické úpravy slávek, ze které vychází další varianty pokrmů

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Prosinec 2019

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.