Šéfkuchaři a lektoři
Tomáš Černý
šéfkuchař

Tomáš Černý

Šékuchař nově vzniklé restaurace Bistro Kaprova, bývalý šéfkuchař prestižní pražské restaurace La Finestra patřící mezi desítku nejlepších restaurací v ČR.

Tomáš Černý - seznam s vypsaným termínem

28 Listopad Úterý 16:30
5 hodin
Slavné dezerty krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
5 Prosinec Úterý 16:30
4 hodiny
Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
14 Prosinec Čtvrtek 16:30
5 hodin
Slavné dezerty krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
10 Leden Středa 16:30
4 hodiny
Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
25 Leden Čtvrtek 16:30
5 hodin
Slavné dezerty krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
8 Únor Čtvrtek 16:30
5 hodin
Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč

Tomáš Černý - životopis

Vzdělání

SOU Ondříčkova, Praja (kuchař, číšník)

Stáže:

Restaurace Ill Piastrino, Penabili – 1 michelinská hvězda; Alicante; Neapol; Lipsko; Florencie

Praxe

Bistro Kaprova, Pražský kulinářský institut, Aromi a La Finestra group, Praha (executive chef); Square, Praha (chef de part); Four Season (kuchař A); Hotel Ambassador, Praha (kuchař)

Tomáš Černý - seznam všech kurzů

Výroba domácích těstovin a jednoduché italské omáčky
Šéfkuchař prestižní italské restaurace v Praze La Finestra Vás v tomto kurzu plném kuchařských…
Detail kurzu
Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny
Bohužel jsme si v této zemi předělali celou řadu vynikajících klasických italských pokrmů a omáček…
Detail kurzu
Prostě vás naučíme vařit - Italská kuchyně z Toskánska
Jeden z nejlepších kuchařů italské kuchyně u nás Tomáš Černý opět povede kurz, ve kterém vás naučí…
Detail kurzu
Úpravy mořských ryb v italské kuchyni
V tomto kurzu vaření vás přední český šéfkuchař italské restaurace La Finestra pan Tomáš Černý…
Detail kurzu
Slavné úpravy masa v italské kuchyni
V tomto kurzu vaření si pod vedením předního českého šéfkuchaře Tomáše Černého z legendární italské…
Detail kurzu
Mořské ryby jednoduše
V tomto kurzu vás naučíme 3 základní úpravy ryb v podobě filetování, pošírování a pečení. Naučíte…
Detail kurzu
Velký kurz polévek bez mouky
V tomto kurzu vás naučíme připravovat podzimní a zimní polévky pro zahřátí, při jejichž přípravě…
Detail kurzu
Slavné dezerty krok za krokem
V tomto kurzu vaření, resp. cukrářského umění, si osvojíte techniky přípravy klasických světových…
Detail kurzu
Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše!
Zajímavé kombinace bezmasých pokrmů a především správné kuchařské techniky zpracování zeleniny a…
Detail kurzu
Firemní kurz Detail kurzu
Napříč tradiční Itálií
V tomto kurzu vás naučíme několik kuchařských technik, bez kterých se v kuchyni neobejdete. Naučíme…
Detail kurzu
Maso, ryby a mořské plody na grilu
V tomto kurzu vás naučíme tradiční i u nás méně známé techniky grilování. Naučíte se pracovat se…
Detail kurzu
Dezerty a dortíky pro každého krok za krokem
Pro velký zájem rozšiřujeme nabídku sladkých pokrmů a zajímavých dezertů pro širokou veřejnost se…
Detail kurzu
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace