Šéfkuchaři a lektoři
Jaroslav Zahálka
šéfkuchař

Jaroslav Zahálka

Šéfkuchař pražské restaurace Mánes a bývalý mnoholetý člen elitního klubu světových šéfkuchařů "Chef de chefs".

Jaroslav Zahálka - seznam s vypsaným termínem

18 Prosinec Pondělí 16:30
5 hodin
Francouzská kuchyně - úpravy ryb a plodů moře
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
8 Leden Pondělí 16:30
5 hodin
Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
20 Únor Úterý 16:30
5 hodin
Dušení - královská technika v kuchyni
Dostupnost: Volný
3 800 Kč

Jaroslav Zahálka - životopis

Jaroslav Zahálka - seznam všech kurzů

Dokonalé úpravy různých druhů masa
Připravit biftek ze svíčkové je jednoduché. Jak ale přivézt do gastronomické dokonalosti levnější…
Detail kurzu
Maso! Maso! Maso!
Na vaše četné žádosti zařazujeme tento kurz plný technik, jak správně připravit různé druhy masa…
Detail kurzu
Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy
V tomto novém kurzu vám vynikající přední šéfkuchař Jaroslav Zahálka dokonale přiblíží a vysvětlí…
Detail kurzu
Dušení, pečení, grilování, restování - různé techniky úprav hovězího masa
V tomto kurzu vaření vás špičkový šéfkuchař Jaroslav Zahálka naučí přesně používat rozdílné…
Detail kurzu
Moderní Fusion Gastronomie - emoce na talíři
Jak překvapit hosty ? Co je opravdu fusion ? Jaké techniky použít? Jak využít fusion pro vaše…
Detail kurzu
Tapas - moderní párty
Na četné žádosti zařazujeme kurz "tapas" tradičních i netradičních pod vedením špičkového odborníka…
Detail kurzu
Netradiční grilování dokonale - správné techniky
Další z vynikajících kurzů netradičního grilování se šéfkuchařem Jaroslavem Zahálkou je tu pro Vás.…
Detail kurzu
Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády
Jestliže někdo v této zemi rozumí argentinským masům, jihoamerickému a kubánskému grilování a…
Detail kurzu
Prostě vás naučíme vařit - Konfitování a dušení různých druhů masa
Mezi nejdůležitější techniky přípravy různých druhů masa patří bezesporu dušení a konfitování. Jak…
Detail kurzu
Francouzská kuchyně - úpravy ryb a plodů moře
Jednoduché techniky a francouzské úpravy mořských ryb a plodů moře včetně omáček a klasických…
Detail kurzu
Legendární úpravy hovězí svíčkové
Připravili jsme pro vás se šéfkuchařem restaurace Mánes Jaroslavem Zahálkou a stálicí mezi lektory…
Detail kurzu
KACHNA!
V tomto kurzu vás naučíme perfektně připravit různé části kachny a kachních drobů. Kurz je vhodný…
Detail kurzu
Firemní kurz Detail kurzu
Dušení - královská technika v kuchyni
Francouzské přísloví říká: “Maso se naučí upéct každý, ale pro omáčky a dušená masa se člověk musí…
Detail kurzu
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace