Šéfkuchaři a lektoři
Jaroslav Zahálka
šéfkuchař

Jaroslav Zahálka

Šéfkuchař pražské restaurace Mánes a bývalý mnoholetý člen elitního klubu světových šéfkuchařů "Chef de chefs".

Jaroslav Zahálka - seznam s vypsaným termínem

4 Září Pondělí 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Volný
0 Kč
19 Září Úterý 16:30
5 hodin
Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
23 Říjen Pondělí 16:30
5 hodin
Maso! Maso! Maso!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč

Jaroslav Zahálka - životopis

Jaroslav Zahálka - seznam všech kurzů

Dokonalé úpravy různých druhů masa
Připravit biftek ze svíčkové je jednoduché. Jak ale přivézt do gastronomické dokonalosti levnější…
Detail kurzu
Maso! Maso! Maso!
Na vaše četné žádosti zařazujeme tento kurz plný technik, jak správně připravit různé druhy masa…
Detail kurzu
Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy
V tomto novém kurzu vám vynikající přední šéfkuchař Jaroslav Zahálka dokonale přiblíží a vysvětlí…
Detail kurzu
Dušení, pečení, grilování, restování - různé techniky úprav hovězího masa
V tomto kurzu vaření vás špičkový šéfkuchař Jaroslav Zahálka naučí přesně používat rozdílné…
Detail kurzu
Moderní Fusion Gastronomie - emoce na talíři
Jak překvapit hosty ? Co je opravdu fusion ? Jaké techniky použít? Jak využít fusion pro vaše…
Detail kurzu
Tapas - moderní párty
Na četné žádosti zařazujeme kurz "tapas" tradičních i netradičních pod vedením špičkového odborníka…
Detail kurzu
Netradiční grilování dokonale - správné techniky
Další z vynikajících kurzů netradičního grilování se šéfkuchařem Jaroslavem Zahálkou je tu pro Vás.…
Detail kurzu
Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády
Jestliže někdo v této zemi rozumí argentinským masům, jihoamerickému a kubánskému grilování a…
Detail kurzu
Prostě vás naučíme vařit - Konfitování a dušení různých druhů masa
Mezi nejdůležitější techniky přípravy různých druhů masa patří bezesporu dušení a konfitování. Jak…
Detail kurzu
Francouzská kuchyně - úpravy ryb a plodů moře
Jednoduché techniky a francouzské úpravy mořských ryb a plodů moře včetně omáček a klasických…
Detail kurzu
Legendární úpravy hovězí svíčkové
NOVINKA V PRAKULU! Připravili jsme pro vás se šéfkuchařem restaurace Mánes Jaroslavem Zahálkou a…
Detail kurzu
KACHNA!
V tomto kurzu vás naučíme perfektně připravit různé části kachny a kachních drobů. Kurz je vhodný…
Detail kurzu
Firemní kurz Detail kurzu
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    Již nyní můžete na našem webu objednat knižní novinku "Velká kuchařka Čech a Moravy" - kuchařskou knihu letošního roku,…

    Více
  • Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora) v prodeji
    Snadno & Rychle 2 …

    Již nyní můžete na našem webu objednávat knižní novinku Snadno & Rychle 2, která bude na pultech knihkupectví od 24.5.2016!…

    Více

Fotogalerie

Videogalerie