Detail kurzu
Stephen Senewiratne

Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne

Jak spravně a jednoduše připravit legendární pokrmy asijské kuchyně, vás naučí šéfkuchař pražského podniku Red Pif a odborník na asijskou gastronomii Stephen Senewiratne. Kurz je vhodný pro amatéry i profesionály.

Náplň kurzu

Náplň kurzu

Jak a čím dochutit asijské pokrmy, jaké kuchařské techniky asijská kuchyně využívá, jak a z jakých surovin doma připravit pravé thajské kari. 

 

- 2 druhy jarních rolek (spring rolls) vhodných jako předkrm, či připravovaných pro párty

- Tom kha kai - polévka s kokosovým mlékem a kuřecím masem

- Zelené kari s krevetami

- Smažená rýže s kuřecím masem a vejcem

Další kurzy lektora

12 Únor Pondělí 16:30
5 hodin
Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
27 Únor Úterý 16:30
5 hodin
Perly indické kuchyně krok za krokem!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! VÁNOČNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude přes vánoční svátky uzavřen od 22.12.2017 od 14:00 do 2.1.2018. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu. Díky za pochopení. 

 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz.

 

Rozesílání objednávek těsně před Vánoci - objednávky na odeslání Českou poštou nebo PPL přijímáme maximálně do čtvrtka 14.12. do 23:00, poté už jen elektronicky nebo je budeme předávat osobně v Prakulu.  U pozdějších objednávek při zasílání Českou poštou nebo PPL nedokážeme garantovat dodání do Vánoc.

 

VESELÉ VÁNOCE Vám přeje Pražský kulinářský institut

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace