Detail kurzu
Jaroslav Zahálka

Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády

Jestliže někdo v této zemi rozumí argentinským masům, jihoamerickému a kubánskému grilování a grilovacím technikám, tak je to právě špičkový šéfkuchař Jaroslav Zahálka. Mimo jiné se naučíte připravit správné Mojito.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

- Vepřová argentinská žebra a domácí BBQ omáčka
- Bife de vacio - Flank steak na grilu
- Pan con lechon - Velký kubánský sendvič s cibulovou salsou 
- Omáčky a přísady: Chimichuri, BBQ domací omáčka
- Pravé Mojito

- Grilovaný banán

Další kurzy lektora

18 Prosinec Pondělí 16:30
5 hodin
Francouzská kuchyně - úpravy ryb a plodů moře
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
8 Leden Pondělí 16:30
5 hodin
Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
20 Únor Úterý 16:30
5 hodin
Dušení - královská technika v kuchyni
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! VÁNOČNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude přes vánoční svátky uzavřen od 22.12.2017 od 14:00 do 2.1.2018. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu. Díky za pochopení. 

 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz.

 

Rozesílání objednávek těsně před Vánoci - objednávky na odeslání Českou poštou nebo PPL přijímáme maximálně do čtvrtka 14.12. do 23:00, poté už jen elektronicky nebo je budeme předávat osobně v Prakulu.  U pozdějších objednávek při zasílání Českou poštou nebo PPL nedokážeme garantovat dodání do Vánoc.

 

VESELÉ VÁNOCE Vám přeje Pražský kulinářský institut

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace