Detail kurzu
Jaroslav Zahálka

Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády

Jestliže někdo v této zemi rozumí argentinským masům, jihoamerickému a kubánskému grilování a grilovacím technikám, tak je to právě špičkový šéfkuchař Jaroslav Zahálka. Mimo jiné se naučíte připravit správné Mojito.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

- Vepřová argentinská žebra a domácí BBQ omáčka
- Bife de vacio - Flank steak na grilu
- Pan con lechon - Velký kubánský sendvič s cibulovou salsou 
- Omáčky a přísady: Chimichuri, BBQ domací omáčka
- Pravé Mojito

- Grilovaný banán

Další kurzy lektora

4 Září Pondělí 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Volný
0 Kč
19 Září Úterý 16:30
5 hodin
Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
23 Říjen Pondělí 16:30
5 hodin
Maso! Maso! Maso!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    Již nyní můžete na našem webu objednat knižní novinku "Velká kuchařka Čech a Moravy" - kuchařskou knihu letošního roku,…

    Více
  • Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora) v prodeji
    Snadno & Rychle 2 …

    Již nyní můžete na našem webu objednávat knižní novinku Snadno & Rychle 2, která bude na pultech knihkupectví od 24.5.2016!…

    Více

Fotogalerie

Videogalerie