Detail kurzu
Jaroslav Zahálka

Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády

Jestliže někdo v této zemi rozumí argentinským masům, jihoamerickému a kubánskému grilování a grilovacím technikám, tak je to právě špičkový šéfkuchař Jaroslav Zahálka. Mimo jiné se naučíte připravit správné Mojito.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

- Vepřová argentinská žebra a domácí BBQ omáčka
- Bife de vacio - Flank steak na grilu
- Pan con lechon - Velký kubánský sendvič s cibulovou salsou 
- Omáčky a přísady: Chimichuri, BBQ domací omáčka
- Pravé Mojito

- Grilovaný banán

Další kurzy lektora

23 Říjen Pondělí 16:30
5 hodin
Maso! Maso! Maso!
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
6 Listopad Pondělí 16:30
5 hodin
Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře, již k objednání! K odesílání připravena od 23.10.2017.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace