Detail kurzu
Jaroslav Zahálka

Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády

Jestliže někdo v této zemi rozumí argentinským masům, jihoamerickému a kubánskému grilování a grilovacím technikám, tak je to právě špičkový šéfkuchař Jaroslav Zahálka. Mimo jiné se naučíte připravit správné Mojito.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

- Vepřová argentinská žebra a domácí BBQ omáčka
- Bife de vacio - Flank steak na grilu
- Pan con lechon - Velký kubánský sendvič s cibulovou salsou 
- Omáčky a přísady: Chimichuri, BBQ domací omáčka
- Mojito

 

Další kurzy lektora

18 Červen Pondělí 16:30
5 hodin
Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
31 Červenec Úterý 16:00
5 hodin
Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace