Detail kurzu
Miroslav Kalina

Domácí francouzská kuchyně krok za krokem

Přinášíme další z kurzů vaření skvělé francouzské gastronomie šéfkuchaře Miroslava Kaliny z restaurace Kalina - jednoho z porotců kulinářské soutěže MasterChef.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

Náplň kurzu:

Naučíme vás, jak pošírovat vejce, jak vykostit drůbež, jak připravit chuťově silnou omáčku, techniky pečení, vaření, dušení, pošírování, redukce...

- Burgundská zastřená vejce s omáčkou z červeného vína

- Boeuf Bourguignon (hovězí maso dušené v červeném víně)

- Pečená křepelka plněná masovou fáší a foie gras

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace