Detail kurzu
Miroslav Kalina

Domácí francouzská kuchyně krok za krokem

Přinášíme další z kurzů vaření skvělé francouzské gastronomie šéfkuchaře Miroslava Kaliny z restaurace Kalina - jednoho z porotců kulinářské soutěže MasterChef.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

Náplň kurzu:

Naučíme vás, jak pošírovat vejce, jak vykostit drůbež, jak připravit chuťově silnou omáčku, techniky pečení, vaření, dušení, pošírování, redukce...

- Burgundská zastřená vejce s omáčkou z červeného vína

- Boeuf Bourguignon (hovězí maso dušené v červeném víně)

- Pečená křepelka plněná masovou fáší a foie gras

Další kurzy lektora

1 Únor Čtvrtek 16:30
5 hodin
Pokrmy k rodinnému stolu - francouzská kuchyně
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! VÁNOČNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude přes vánoční svátky uzavřen od 22.12.2017 od 14:00 do 2.1.2018. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu. Díky za pochopení. 

 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz.

 

Rozesílání objednávek těsně před Vánoci - objednávky na odeslání Českou poštou nebo PPL přijímáme maximálně do čtvrtka 14.12. do 23:00, poté už jen elektronicky nebo je budeme předávat osobně v Prakulu.  U pozdějších objednávek při zasílání Českou poštou nebo PPL nedokážeme garantovat dodání do Vánoc.

 

VESELÉ VÁNOCE Vám přeje Pražský kulinářský institut

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace