Detail kurzu
Miroslav Kalina

Domácí francouzská kuchyně krok za krokem

Přinášíme další z kurzů vaření skvělé francouzské gastronomie šéfkuchaře Miroslava Kaliny z restaurace Kalina - jednoho z porotců kulinářské soutěže MasterChef.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

Náplň kurzu:

Naučíme vás, jak pošírovat vejce, jak vykostit drůbež, jak připravit chuťově silnou omáčku, techniky pečení, vaření, dušení, pošírování, redukce...

- Burgundská zastřená vejce s omáčkou z červeného vína

- Boeuf Bourguignon (hovězí maso dušené v červeném víně)

- Pečená křepelka plněná masovou fáší a foie gras

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    Již nyní můžete na našem webu objednat knižní novinku "Velká kuchařka Čech a Moravy" - kuchařskou knihu letošního roku,…

    Více
  • Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora) v prodeji
    Snadno & Rychle 2 …

    Již nyní můžete na našem webu objednávat knižní novinku Snadno & Rychle 2, která bude na pultech knihkupectví od 24.5.2016!…

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! LETNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude  uzavřen od 1.7. do 24.7.2017 z důvodu dovolené a přípravy nové knihy. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením       e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

 

Od 25.7. bude otevřena kancelář Prakulu.

 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu. Díky za pochopení. 

 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz. 

 

Rozesílání DÁRKOVÝCH POUKAZŮ a produktů těsně před dovolenou - objednávky na odeslání poštou přijímáme maximálně do středy 28.6., poté už jen elektronicky.

 

Krásné léto Vám přeje Pražský kulinářský institut