Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Jan Kliment

    Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!

    Po tomto kurzu již nebudete mít strach upéci perfektní biftek ani jiné zajímavé druhy steakových mas. Jak správně připravit různé druhy hovězího masa, jak připravit pravý vysoký biftek a další, se dozví posluchači tohoto kurzu.

    27. 02. 2019 od 16:30

    další termíny

    3 800 Kč

    Jan Kliment

Náplň kurzu:

Náplň kurzu:

Jak nakupovat hovězí maso? Dovážená hovězí masa, lacinější ideál pro minutkové úpravy, teploty správně pečeného masa, vhodné nádobí k pečení minutek, jak využít flaksy a zbytky a mnoho dalších důležitých informací na vás čeká právě v tomto kurzu!

- Vhodné přílohy k minutkovým masům (smetanové brambory, grilovaná zelenina, správně připravené fazolky se slaninou)

- Vhodné omáčky ke steakům

- Biftek s cibulovou marmeládou

- Vysoký roštěnec s pravou pepřovou omáčkou

- Květová špice pečená vcelku

 

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Duben 2019

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.