Prostě Vás naučíme vařit ...

  • David Šašek

    Pod tlakem! Technika sous vide - šéfkuchař David Šašek

    Kurz je vhodný pro nadšené kulináře, pokročilé amatéry a profesionály. V tomto kurzu se mimo jiné naučíte správně kombinovat techniky přímého a nepřímého vaření s pomocí techniky vaření odlišných surovin ve vakuu. Naučíte se vypočítat délku a teplotu vaření ve vakuu. Co je technika CRU vaření ve vakuu za studena. Jak správně vakuovat suroviny před jejich tepelnou úpravou. Hygiena nutná pro přípravu sous vide.

    31. 01. 2019 od 16:30

    3 800 Kč

    David Šašek

Náplň kurzu:

Náplň kurzu

- Treska, brazilské mango, koriandr (thajská bazalka)
- Mořský vlk, čerstvý tymián, zelenina
- Kořenová zelenina jako příloha ke steakům či rybám
- Brambory, velkolistá petržel
- Králičí stehno, uzená slanina, rozmarýn

 

- Příprava palce z hovězí svíčkové
- Dokonalé kuřecí prso
- Hovězí steak
- Ananasové ragú s čerstvou mátou a čerstvým chilli
- Vanilková espuma
- Jahody , vanilka

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.