Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Jan Kliment

    Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas!

    V tomto kurzu si osvojíte techniku pečení, grilování různých druhů masa v pánvi a jak následně dokonale využít v pánvi vytvořený nápek pro stavbu rychlých a chuťově velmi zajímavých omáček. I když nemáte na vaření příliš času, vynikající kuchař Jan Kliment vás naučí techniku, jak rychle připravit dokonalý pokrm vašim hostům, rodině a přátelům. Díky technice, kterou si v tomto kurzu vaření osvojíte, pochopíte, jak snadno připravit mnoho dalších variant masových pokrmů.

    13. 12. 2018 od 09:30

    další termíny

    3 800 Kč

    Jan Kliment

Náplň kurzu:

Náplň kurzu: 

- Telecí medailonky, omáčka z pomerančů a hořčice
- Telecí játra, omáčka z portského vína
- Kuřecí ragú, smetanová omáčka s cibulí a kmínem
- Přeštická vepřová kotleta, omáčka z vína a hub

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Listopad 2018

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.