Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Jaroslav Zahálka

    Braising - královská technika v kuchyni

    Francouzské přísloví říká: “Maso se naučí upéct každý, ale pro omáčky a dušená masa se člověk musí narodit”. Přední český šéfkuchař a spolumajitel pražského Artrestaurantu Mánes Jaroslav Zahálka vám pomůže tuto zásadní kuchařskou techniku přípravy masových pokrmů pochopit a zvládnout. A to i když jste se rozhodli začít vařit teprve nedávno. Kurz je tedy vhodný pro začínající kulináře, ale i pro ty z vás, kterým dobrá gastronomie přirostla k srdci již dávno.

    11. 12. 2018 od 16:30

    další termíny

    3 800 Kč

    Jaroslav Zahálka

Náplň kurzu:

- Hovězí žebro na červeném víně

- Vepřová líčka na černém pivu

- Jehněčí kari

- Králičí soté

 

Naučíte se:
- pochopíte podstatu techniky dušení a její varianty
- jak dokonale uvařit "druhořadé" a levnější partie různých druhů masa
- stavět, rozvinout a zesílit chuť základních surovin
- pochopíte, jak spočítat správně poměry jednotlivých suroviny, aby konečný pokrm chutnal vždy dokonale

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Listopad 2018

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.