Detail kurzu
Jan Kliment

Firemní kurz

0 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

Další kurzy lektora

4 Říjen Čtvrtek 16:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
17 Říjen Středa 17:00
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
23 Říjen Úterý 16:30
5 hodin
Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
24 Říjen Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
30 Říjen Úterý 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace