Detail kurzu
Pavel Mencl

Dokonalá příprava zvěřiny

V tomto kurzu vyření si osvojíte různé techniky přípravy zvěřiny, naučíte se připravovat prémiové partie masa a zároveň zpracovat masový ořez z více druhů zvěřiny do znamenitých pokrmů.

Náplň kurzu

Náplň kurzu

- ZVĚŘINOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA,  NOKY ZE ZVĚŘINY
- BAŽANTÍ PRSO A RAGÚ Z HUB
- KANČÍ RAGÚ NA ČERVENÉM VÍNĚ
- GRILOVANÝ SRNČÍ HŘBET, KAŠTANY, POMERANČOVÁ OMÁČKA
- BRAMBOROVÉ PLACKY SE ŠVESTKAMA

Další kurzy lektora

25 Září Úterý 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
9 Říjen Úterý 16:30
5 hodin
Křepelka, kuře, kachna!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
31 Říjen Středa 16:30
5 hodin
Poklady klasické české kuchyně
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace