Detail kurzu
Pavel Mencl

Křepelka, kuře, kachna!

Chcete se naučit, jak perfektně připravit různé druhy drůbeže? Naučíme vás několik kuchařských technik, které využijete i pro přípravu mnoha dalších pokrmů. Kurz je vhodný pro začátečníky ale i nadšené kulináře, kteří chtějí své znalosti rozšířit.

Náplň kurzu

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

- Jak vykostit drůbež
- Jak a čím drůbež naplnit
- Jak připravit drůbeží výpek (šťávu)
- Jak načasovat přípravu
- Technika pečení
- Technika pečení v pánvi
- Technika dušení
- Technika restování
Náplň kurzu: 
-Pečená kachna
-Nadívaná křepelka
-Kuře na paprice
-Grilované kachní prso
-Červené zelí
-Bramborový knedlík
-Smržová omáčka
-Balzamiková omáčka
-Silný drůbeží výpek

Další kurzy lektora

25 Září Úterý 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
22 Říjen Pondělí 16:30
5 hodin
Dokonalá příprava zvěřiny
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
31 Říjen Středa 16:30
5 hodin
Poklady klasické české kuchyně
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace