Detail kurzu
Jaroslav Zahálka

Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy

V tomto novém kurzu vám vynikající přední šéfkuchař Jaroslav Zahálka dokonale přiblíží a vysvětlí postupy a pokrmy mexické kuchyně. Naučte se něco nového! Dlouho připravovaný kurz pravé mexické kuchyně je tu pro vás. Kurz je vhodný pro profesionály, ale i pro amatérské milovníky výtečné gastronomie. Nenechte si ujít!!

Náplň kurzu

Náplň kurzu

- Buritos s hovězím masem
pšeničná tortilla, hovězí maso, fazolová pasta, guacamole

- Tacos dorados s kuřecím masem a tomatillo salsou
kukuřičná tortilla, kuřecí maso - trhané, tomatillo - zelená rajčata

- Chimichanga s vepřovým masem a chorizem
smažená pšeničná tortilla, vepřová panenka, chorizo, fazolová pasta,

- Quesadillas s kuřecím masem, guacamole a zakysanou smetanou

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace