Detail kurzu
David Šašek

Pod tlakem! Technika sous vide - šéfkuchař David Šašek

Kurz je vhodný pro nadšené kulináře, pokročilé amatéry a profesionály. V tomto kurzu se mimo jiné naučíte správně kombinovat techniky přímého a nepřímého vaření s pomocí techniky vaření odlišných surovin ve vakuu. Naučíte se vypočítat délku a teplotu vaření ve vakuu. Co je technika CRU vaření ve vakuu za studena. Jak správně vakuovat suroviny před jejich tepelnou úpravou. Hygiena nutná pro přípravu sous vide.

Náplň kurzu

Náplň kurzu

- Treska, brazilské mango, koriandr (thajská bazalka)
- Mořský vlk, čerstvý tymián, zelenina
- Kořenová zelenina jako příloha ke steakům či rybám
- Brambory, velkolistá petržel
- Králičí stehno, uzená slanina, rozmarýn

 

- Příprava palce z hovězí svíčkové
- Dokonalé kuřecí prso
- Hovězí steak
- Ananasové ragú s čerstvou mátou a čerstvým chilli
- Vanilková espuma
- Jahody , vanilka
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace