Detail kurzu
Tomáš Černý

Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny

Bohužel jsme si v této zemi předělali celou řadu vynikajících klasických italských pokrmů a omáček do naší "české" podoby. O tom, jak dokonale chutnají tyto pokrmy správně a přitom jednoduše připravené, vás v tomto kurzu přesvědčí a naučí bývalý šéfkuchař dnes již legendární italské restaurace La Finestra v Praze pan Tomáš Černý. Naučte se "Itálii" správně!

Náplň kurzu

Náplň kurzu

Naučíte se rozpoznat různé druhy těstovin, k jakým pokrmům jsou jednotlivé druhy těstovin vhodné, jak rozpoznat kvalitu těstovin a kde je zakoupíte. Samozřejmě se dozvíte, jak správně vařit různé druhy těstovin. 

V kurzu se naučíte dokonale připravit následující pokrmy, na nichž se naučíte techniku přípravy mnoha dalších italských těstovinových jídel:

- carbonara

- aglio, olio, peperoncino

- al arrabiata

- puttanesca

- pesto genovese

Další kurzy lektora

4 Září Úterý 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
5 Září Středa 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
6 Září Čtvrtek 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
13 Září Čtvrtek 16:31
5 hodin
Slavné dezerty krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
19 Září Středa 16:30
5 hodin
Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace