Detail kurzu
Hamed Mali

Velká hostina Středního východu

Vegetariáni a milovníci masitých pokrmů zasedněte k jedné velké tabuli a užijte si společně hostinu v podobě mnoha pokrmů každý po svém. Jak jednoduše a perfektně připravit úžasné pokrmy, přílohy a saláty z běžně dostupných druhů zeleniny a luštěnin, hub a tří druhů masa vás naučíme spolu se skvělým palestinským šéfkuchařem kulinářské skupiny restaurací Olive v Praze panem Hamedem Malim. První kurz vaření tohoto druhu v historii Pražského kulinářského institutu. Kurz je vhodný pro amatéry i profesionály. Pro vegetariány i milovníky grilovaného a pečeného masa!

Náplň kurzu

Náplň kurzu: 

Jak funguje gastronomie Středního východu?

Jaké jsou principy podávání pokrmů v zemích Středního východu?
Jaké byliny, koření a dochucovadla se používají.  

Osvojíte si zcela nové techniky přípravy různých druhů zeleniny a luštěnin. 

Naučíte se nové úžasné kombinace různých druhů luštěnin a zeleniny.
Mnohé pokrmy, které vás v tomto kurzu vaření naučíme již neopustí vaši kuchyni. Mohou fungovat jako perfektní plnohodnotné vegetariánské hlavní pokrmy, či jako saláty, nebo fantastické a nečekané přílohy ke grilovaným masům.

Shish Taouk – kuřecí špíz

Kebab mleté hovězí a jehněčí maso

Tahini  – sezamová pasta

Hummus

Saláty:

Raheb salad (lilek na ohni s kousky paprik)

Pečené batáty s quinoou a žampiony

Cizrnový salát s rukolou a parmezánem

Baba Ganoush na dva způsoby (jednou s tahini, jednou s majonézou)

Tři druhy orientální čočky

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! LETNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude  uzavřen od 30.6. do 15.7.2017 z důvodu dovolené. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu od 16.7. Díky za pochopení. 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz. 
 

Rozesílání DÁRKOVÝCH POUKAZŮ a produktů těsně před dovolenou - objednávky na odeslání poštou přijímáme maximálně do středy 27.6., poté už jen elektronicky.

 

Krásné léto Vám přeje Pražský kulinářský institut

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace