Detail kurzu
Jan Kliment

Italské těstoviny k rodinnému stolu

Mnohaletý sous chef prestižního hotelu Four Season Prague, nyní stálý člen našeho týmu vás naučí v tomto kurzu několik kuchařských technik, které vyžaduje příprava různých těstovinových pokrmů. V tomto kurzu i teprve začínající kulinář pochopí, jak k jednotlivým pokrmům správně vybrat správný druh těstovin. Italské těstoviny nejsou pouze špagety.

Náplň kurzu

Náplň kurzu: 

- Lasagne alla bolognese
- Linguine all'Amatriciana
- Špagety s plody moře
- Orecchiette s pestem a bramborami
Naučíte se:
- jak dokonale uvařit různé druhy těstovin
- chyby a mýty přípravy těstovin
- jak vybírat těstoviny k jednotlivým pokrmům
- rozdíl mezi čerstvými a sušenými druhy těstovin
- jak správně servírovat pokrmy z těstovin 

 

Další kurzy lektora

29 Srpen Středa 16:30
5 hodin
Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
3 Září Pondělí 16:00
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
19 Září Středa 09:30
5 hodin
Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace