Detail kurzu
Zdeněk Marcín

Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!

Po tomto kurzu již nebudete mít strach upéci perfektní biftek ani jiné zajímavé druhy steakových mas. Jak správně připravit různé druhy hovězího masa, jak připravit pravý vysoký biftek a další, se dozví posluchači tohoto kurzu.

Náplň kurzu

Náplň kurzu:

Jak nakupovat hovězí maso? Dovážená hovězí masa, lacinější ideál pro minutkové úpravy, teploty správně pečeného masa, vhodné nádobí k pečení minutek, jak využít flaksy a zbytky a mnoho dalších důležitých informací na vás čeká právě v tomto kurzu!

- Vhodné přílohy k minutkovým masům (smetanové brambory, grilovaná středomořská zelenina, správně připravené fazolky se slaninou)

- Vhodné omáčky ke steakům

- Vysoký biftek s cibulovou marmeládou

- Rib eye steak s pravou pepřovou omáčkou

- Picanha (jihoamerická květová špice) pečená v celku

 

Další kurzy lektora

20 Červen Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
20 Červen Středa 16:30
5 hodin
Weber Grill Academy Original I.
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
21 Červen Čtvrtek 17:00
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
25 Červen Pondělí 16:30
5 hodin
Velký BURGER kurz
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
26 Červen Úterý 09:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
26 Červen Úterý 16:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
28 Červen Čtvrtek 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
17 Červenec Úterý 16:00
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
23 Červenec Pondělí 16:00
5 hodin
Velký BURGER kurz
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
25 Červenec Středa 09:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
25 Červenec Středa 16:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
2 Srpen Čtvrtek 16:00
5 hodin
Grilovat dokonale! - NOVINKA
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
6 Srpen Pondělí 16:00
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
7 Srpen Úterý 16:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
9 Srpen Čtvrtek 16:00
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
16 Srpen Čtvrtek 09:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
20 Srpen Pondělí 16:00
5 hodin
Velký BURGER kurz
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
23 Srpen Čtvrtek 16:00
5 hodin
Grilovat dokonale! - NOVINKA
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
29 Srpen Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! LETNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude  uzavřen od 30.6. do 15.7.2017 z důvodu dovolené. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu od 16.7. Díky za pochopení. 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz. 
 

Rozesílání DÁRKOVÝCH POUKAZŮ a produktů těsně před dovolenou - objednávky na odeslání poštou přijímáme maximálně do středy 27.6., poté už jen elektronicky.

 

Krásné léto Vám přeje Pražský kulinářský institut

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace