Detail kurzu
Tomáš Černý

Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše!

Zajímavé kombinace bezmasých pokrmů a především správné kuchařské techniky zpracování zeleniny a ovoce se naučíte v tomto kurzu vaření.

Náplň kurzu

Náplň kurzu

- Pečená máslová dýně s kešu ořechy, koriandrem, jogurtem a smaženou cibulkou

- Gratinované červené papriky se sýrem feta, chilli strouhankou a salsou verde

- Květákové pyré s pošírovaným vejcem a arašídovou strouhankou

- Lilková parmigiana s rajčaty a čerstvou bazalkou

- Pečená zelenina s citronovým dresinkem a rozmarýnem

- Salát z čerstvého fenyklu s pomerančem, mátou a bílým vinným octem

Další kurzy lektora

24 Červenec Úterý 16:00
4 hodiny
Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
28 Srpen Úterý 16:00
4 hodiny
Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! LETNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude  uzavřen od 30.6. do 15.7.2017 z důvodu dovolené. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu od 16.7. Díky za pochopení. 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz. 
 

Rozesílání DÁRKOVÝCH POUKAZŮ a produktů těsně před dovolenou - objednávky na odeslání poštou přijímáme maximálně do středy 27.6., poté už jen elektronicky.

 

Krásné léto Vám přeje Pražský kulinářský institut

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace