Detail kurzu
Jan Kliment

Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas!

V tomto kurzu si osvojíte techniku pečení, grilování různých druhů masa v pánvi a jak následně dokonale využít v pánvi vytvořený nápek pro stavbu rychlých a chuťově velmi zajímavých omáček. I když nemáte na vaření příliš času, vynikající kuchař Jan Kliment vás naučí techniku, jak rychle připravit dokonalý pokrm vašim hostům, rodině a přátelům. Díky technice, kterou si v tomto kurzu vaření osvojíte, pochopíte, jak snadno připravit mnoho dalších variant masových pokrmů.

Náplň kurzu

Náplň kurzu: 

- Telecí medailonky, omáčka z pomerančů a hořčice
- Telecí játra, omáčka z portského vína
- Kuřecí ragú, smetanová omáčka s cibulí a kmínem
- Přeštická vepřová kotleta, omáčka z vína a hub

Další kurzy lektora

6 Červen Středa 16:30
5 hodin
Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas!
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
19 Červenec Čtvrtek 09:30
5 hodin
Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace