Detail kurzu
Zdeněk Marcín

Grilování různých druhů masa

Kurz správného grilování se šéfkuchařem Zdeňkem Marcínem je tu pro Vás včetně zajímavých příloh vhodných ke grilovaným masům. Kurz vhodný pro začátečníky i pokročilé kulináře.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

Náplň kurzu:

- Jak připravit maso pro grilování?
- Jak krájet maso pro úpravu grilováním?
- Plynový gril, nebo gril na dřevěné uhlí ?
- Teploty masa při grilování

- Salát Coleslaw
- Grilovaná zelenina
- Omáčka z hořčice a medu
- Pravá grilovaná americká žebra
- Rib eye steak
- Čerstvý losos uzený na grilu

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace