Detail kurzu
Jaroslav Zahálka

Maso! Maso! Maso!

Na vaše četné žádosti zařazujeme tento kurz plný technik, jak správně připravit různé druhy masa dokonale. O tom, že to nemusí být jen biftek, vás přesvědčíme právě v tomto kurzu vaření.

Náplň kurzu

Náplň kurzu

- Vepřová panenka se salsicciou a čočkou puy

- Flank steak a bearnská omáčka

- Striploin steak s grilovanou zeleninou

- Chilli con carne

Další kurzy lektora

31 Červenec Úterý 16:00
5 hodin
Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
30 Srpen Čtvrtek 16:00
5 hodin
Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace