Detail kurzu
Radek David

Barevná zeleninová kuchyně jednoduše a dokonale jaro

Tento kurz vaření perfektních zeleninových pokrmů v podání předního českého šéfkuchaře Radka Davida vás mimo jiné naučí důležité techniky, které opět posunou vaše kuchařské znalosti a umění. Kurz je vhodný pro začátečníky i profesionály.

Náplň kurzu

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

Barva – hraje u zeleninových pokrmů důležitou roli:

-       jak zachovat či posílit barvu připravované zeleniny

-       jak blanšírovat zeleninu

-       jak připravit a uchovat ochucené oleje

-       jak připravit pošírované vejce v sáčku

-       jak zachovat v zelenině její chuť

-       jak zeleninu karamelizovat

-       textury na talíři – důležitý chuťový vjem

-       jak restovat zeleninu a další

 

Náplň kurzu:

Mix barev: 

Plněné listy čínského zelí, šťouchané brambory a rajčatová omáčka 

Zelený:

Pětiminutový hráškový hummus, avokádo, sušené olivy a koriandrový olej

Zelený chřest, holandská omáčka

Bílý:

Bílý chřest s máslem a strouhankou

Hnědobílý:

Lilkový kaviár, pětiminutové vejce a petrželový olej 

Hnědý:

Pyré z karamelizovaného květáku a pečený květák na másle, pražené mandle

 

Další kurzy lektora

22 Květen Úterý 16:30
5 hodin
Barevná zeleninová kuchyně jednoduše a dokonale jaro
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace